Recensie
Weergegeven resultaten: 1 t/m 13 van 13

Discussie: Eindhoven, Mecklenburgstraat 19, Eindhoven Privé, Debby (Ind)
Geef URL door!

 1. #1
  Woont hier bijna
  Geregistreerd
  01-09-05
  Actieve recensies
  148
  Berichten
  545

  Icon11 Eindhoven, Mecklenburgstraat 19, Eindhoven Prive, Debby (voldoende)

  Vandaag bij deze wondermooie dame mee geweest.Debby is van indonesische afkomst en zonder twijfel een van de mooistedames in het vak.
  Slank,hele mooie borsten en een prachtig kontje.Ik ben echt 100% op haar uiterlijk gevallen,wat een schoonheid!!
  Bij het afrekenen vroeg ze of ik een luxe of een gewoon half uurtje wilde.Na enig twijfelen de luxe variant genomen wat inhield:meerdere standjes,event.meerdere hoogtepunten,een massage en een vibratorshowtje.

  Na de massage begon ze me te pijpen,maar eigenlijk vrij fantasieloos en tijden het 69-en had ik wel een zeer fraai uitzicht om een van de mooiste spleetjes in de bussiness
  Toen draaide ze zich om en zei dat we nog vlug even moesten neuken want ik had nog maar 5 min.Ze kwam op me zitten maar zorgde ervoor dat ik niet te diep kon komen.Daarna werd ik geacht het zo snel mogelijk af te maken in missionaris standje waarbij ik (geholpen door het fabuleuze uitzicht)het rubbertje volspoot.
  Van het vibo-showtje is dus niet veel terecht gekomen.Volgende keer maar weer bij een van de andere toppers van dit huis.Debby hoort daar (helaas) nog niet bij.
  Ps.Bij het voorstellen kwam er ook ene Viktoria voorbij.Iemand ervaring?Reageren mag ook event per IM.
  300tdt heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel :

 2. #2
  Schrijft best een beetje Basty Nasterd's schermafbeelding
  Geregistreerd
  06-09-08
  Actieve recensies
  12
  Berichten
  63

  Standaard Re: Eindhoven, Meckelenburgstraat 19, Eindhoven Prive, Debby (voldoende)

  Ben een tijd terug ook bij debby geweest.

  Had toen voor p+n gekozen met zoenen (60eur halfuur exl. kamerhuur)

  Ik kan me wel aansluiten bij 300tdt, een mooie dame om naar te kijken!
  Ze pijpt wel ok. Alleen het neuken vond ik minder, zoals 300tdt al typte kan de dame niet veel hebben kwa lengte, dus ik moest voorzichtig doen en kon m er maar half insteken, dus dat was wel een afknapper.

  verder een aardige dame en houdt zich gewoon aan de afspraak.

 3. #3
  Ik lees alleen Dennis1975's schermafbeelding
  Geregistreerd
  28-03-09
  Leeftijd
  39
  Actieve recensies
  0
  Berichten
  1

  Smile Re: Eindhoven, Meckelenburgstraat 19, Eindhoven Prive, Debby (voldoende)

  Ben vandaag voor het eerst naar Eindhoven Prive geweest.
  Bij binnkomst viel mij meteen deze mooie dame op, slank hele mooie borsten en een prachtig kontje.
  Debby is van Indonesische afkomst en zeker een van de mooiste dames in het vak.
  Ben 100% op haar uiterlijk gevallen,een echte schoonheid!!

  Bij het afrekenen meteen voor een heel uur gekozen.(kosten 90euro..excl.kamer huur)
  Eerst een heerlijke massage gehad waarbij we nog gezellig aan het praten waren,daarna heeft ze me heerlijk gepijpt (echt lekker!!) en hebben we in
  verschillend posities geneukt.
  Waarbij ze onder andere lekker geil op mij kwam zitten, en dat was intens.. lekker!! (ze voelde zo goed aan) en haar lichaam was zo mooi.

  Ook heb ik het genot gehad om haar te mogen beffen,en geloof mij het was
  verrukkelijk!! (nog nooit zo''n lekker poesje geproefd).
  Naar mijn idee genoot ze er erg van!!..

  Ik had zoveel plezier dat ik er maar meteen nog een uurtje aanplakte,en heb
  de hele ervaring nogmaals meegemaakt met name het beffen vond ik zo.. lekker!!

  Debby, ik wil je bedanken voor deze geweldige ervaring.. en dat je zo lief en
  begripvol voor me was.
  Ik zal zeker nog maals met je willen afspreken!!..
  Dennis1975 heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel :

 4. #4
  Is de 100 voorbij!
  Geregistreerd
  13-09-02
  Actieve recensies
  24
  Berichten
  105

  Standaard Re: Eindhoven, Meckelenburgstraat 19, Eindhoven Prive, Debby (goed)

  Debby is een mooie slanke getinte meid. Zij is vrij rustig in de omgang, maar wel vriendelijk en je kan goed met haar praten. Fijn gezelschap dus. Helaas vind ik de tatoo haar lichaam ontsieren.
  Begonnen met pijpen. Dat was best wel lekker. Ik heb haar ook lekker kunnen beffen. Het neuken was helaas erg passief. Ze lag gewoon klaar en ik kon mijn gang gaan. Ze wendt tijdens het neuken haar hoofd af en houdt haar ogen gesloten. Dat is wel erg jammer. Debby, je mag best wel wat meer passie en initiatief tonen. Neuken is meer dan het op en neer gaan van de man. Ondanks dat heb ik toch een fijne date gehad.
  anti heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel :

 5. #5
  Komt hier best vaak bazookajoe's schermafbeelding
  Geregistreerd
  22-07-05
  Actieve recensies
  69
  Berichten
  461

  Standaard Re: Eindhoven, Meckelenburgstraat 19, Eindhoven Prive, Debby (goed)

  Ik had afgelopen week overdag en besloot weer eens lang bij EP. IK had van te voren gebeld en hoorde dat Romy er was en hoopte haar te ontmoeten. Helaas was zij bezet, maar keuze genoeg. Onder hen, Debby. Helemal mijn type, lang, superslank met lang haar. Ze droeg kaplaarzen en was vriendelijk tijdens het voorstellen, bovendien rook ze heel erg lekker. Toch kon ik niet echt hoogte van haar krijgen. En stom, stom, ik was vergeten deze recentioe goed te lezen.
  Tijdens het afrekenen kreeg ook ik de vraag, standaard of een luxe half uur. Ik lied me verleiden tot een luze haluur met, meerdere standjes, eventueel meerdere hoogtepunten -yea right-, een massage -niet gehad- en een vibratorshowtje -boring-.

  Boven op de kamer was ze nog steeds super vriendelijk, brak het ijs door geinteresseerd een gesprek aan te knopen, ook het wassen deed ze goed, zacht en langzaam. Toen moch ik gaan liggen. Nadat zij zichzelf gewassen had kwam zij op het bed. En begon te pijpen, draaide haar rug naar mij toe en ging op haar zij naast mij liggen -alsof ze een porno actrice was die voor de regisseur aan de voet van het bed aan het optreden was. De laatste keren heb ik een paar keer ervaren dat dames dat doen. Echt opwindend vind ik het in elk geval niet.
  Daarna mocht ik haar neuken, eerst zij op mij, daarna zij liggend met haar gelaarzde benen in mijn nek, missionaris en afgemaakt met haar op haar buik.
  Het rubbertje mocht ik zelf afdoen, ze gaf me nog net wel wat papiertjes daarvoor. Debby is mooi en een vlotte babelaarsters, maar in bed mag ze iets meer haar best doen wat mij betreft.
  Ik weet niet zeker of ik haar nog een tweede kans geef.
  bazookajoe heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel :
  “I believe that sex is one of the most beautiful, natural, wholesome things that money can buy.” - Steve Martin

 6. #6
  Schrijft best een beetje BorstenLiefhebber's schermafbeelding
  Geregistreerd
  08-12-09
  Locatie
  Z-O Brabant
  Actieve recensies
  17
  Berichten
  45

  Standaard Re: Eindhoven, Meckelenburgstraat 19, Eindhoven Prive, Debby (voldoende)

  Ruim een half jaar geen nieuwe recensie over deze dame, dus tijd voor een recente ervaring.
  Debby is een mooie lange slanke dame (sommigen zouden haar -niet ten onrechte- als mager omschrijven), met haar tot op de schouder (korter dan op de foto's op de website van EP, maar die zijn sowieso sterk verouderd).

  Ik heb haar 's-avonds bezocht, bij het voorstellen viel ze meteen op als mooiste van de 4 aanwezige dames en door haar vriendelijkheid. Afgesproken voor een uur, vragen over luxe of standaard -zoals in eerdere posts wordt gemeld- heb ik niet gehad.

  Laat ik met het positieve beginnen.
  Debby is zonder meer een heel mooie dame, ze is heel slank maar heeft alle rondingen op de juiste plek zitten inclusief mooie borsten met kleine tepels die snel reageren als je er aan zuigt of mee speelt. Ze is ook een heel aardige dame, ze praat volop en laat je snel op je gemak voelen. Voor wat betreft de sex was met name het pijpen zeer goed: ze deed dat langzaam (hou ik van), gevarieerd en keek me er vaak bij aan. Het neuken was standaard, maar het is wel een prachtig gezicht om zo'n mooie dame op je lul te zien zitten.
  Ook van uitstekende kwaliteit was het beffen, ze heeft een mooi kutje (met een klein beetje kort haar: een zgn. landingstrip) en ze laat zich lekker likken.

  Toch ook wat minder positieve zaken.
  Ze zou meer initiatief en enthousiasme aan de dag moeten leggen. Het duurde nogal een tijdje voordat ze echt aan de gang ging, en de handelingen werden redelijk routineus uitgevoerd. Voordat we naar boven gingen had ik haar gevraagd of ze ook deed zoenen, dat bevestigde ze, boven bleef het echter bij kussen op de mond: afknapper en dus niet geheel volgens afspraak.
  Bij het pijpen en strelen ging ze in een dusdanige houding naast me liggen dat ik zelf weinig meer kon doen met mijn handen behalve haar benen strelen. Bij het beffen begon ze uiteraard te kreunen en kronkelen maar het faken was net iets te overdreven. Het was niet zo dat ze bij de eerste aanraking al begon te gillen, maar het lag er net iets te dik bovenop dat het fake was (uiteraard faken bijna alle dvps, maar dat kan op subtiele en minder subtiele wijze). Je kunt aan haar merken dat het een professionele dvp is die al een tijdje in het vak zit: al haar handelingen zijn professioneel wat er voor zorgt dat de sex wel goed is, maar de hele ervaring toch als een routine klus overkomt. Voor een dvp is het afwerken van klanten uiteraard meestal een routine klus, het is de kunst dat niet aan de klant te laten merken. Sommigen zijn daar heel goed in, Debby minder.

  Bottom line: een mooie dame, prettig om mee te sexen, maar ze komt toch wat eigenschappen tekort om haar bijzonder te maken.
  BorstenLiefhebber heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel :

 7. #7
  Ik lees alleen
  Geregistreerd
  27-06-10
  Actieve recensies
  0
  Berichten
  1

  Talking Re: Eindhoven, Mecklenburgstraat 19, Eindhoven Prive, Debby (voldoende)

  Ik was op een donderdag middag bij prive Eindhoven geweest en ik had een afspraak met Debby.Mijn indruk op haar is dat zij een ongelofelijke mooie lichaam heeft.Voor 4 uurtjes zat ik met haar in de kamer en ik kwam gauw in de gaten dat ze een prima discussie dame is.

 8. #8
  Ik lees alleen
  Geregistreerd
  30-06-10
  Actieve recensies
  0
  Berichten
  1

  Standaard Re: Eindhoven, Mecklenburgstraat 19, Eindhoven Prive, Debby (voldoende)

  Went by last week and stayed for 2 hours.
  She has a great body for the rest I can see that she is lazy.
  Take care girl.

 9. #9
  hookers Ere-Lid Omega 7's schermafbeelding
  Geregistreerd
  13-08-06
  Actieve recensies
  2
  Berichten
  2.930

  Standaard Re: Eindhoven, Mecklenburgstraat 19, Eindhoven Prive, Debby (voldoende)

  Update :

  Dame nog steeds aanwezig.

 10. #10
  hookers Ere-Lid Omega 7's schermafbeelding
  Geregistreerd
  13-08-06
  Actieve recensies
  2
  Berichten
  2.930

  Standaard Re: Eindhoven, Mecklenburgstraat 19, Eindhoven Prive, Debby (voldoende)

  Update : Dame nog aanwezig

 11. #11
  Ik lees alleen
  Geregistreerd
  04-08-13
  Actieve recensies
  0
  Berichten
  1

  Standaard Re: Eindhoven, Mecklenburgstraat 19, Eindhoven Privé, Debby (Ind)(goed)

  Debby is de reden dat ik nog regelmatig terugkom in Eindhoven. Ondanks dat ik niet meer in Eindhoven maar in Amsterdam werk, en door de crisis minder te besteden heb.

  Debby is een hele mooie dame voor geweldige sex. Betrouwbaar en altijd in voor een goed en intelligent gesprek. Probeer Debby meestal voor een uur of langer te boeken zodat ik echt de tijd heb om helemaal van haar te genieten. Een half uur is voor mij echt te kort.

  Ze pijpt super en de sex is altijd top.

 12. #12
  Ben nieuw maar heel ervaren! almighty-dean's schermafbeelding
  Geregistreerd
  29-06-13
  Leeftijd
  27
  Actieve recensies
  7
  Berichten
  9

  Icon13 Re: Eindhoven, Mecklenburgstraat 19, Eindhoven Privé, Debby (Ind)(goed)

  2 weken geleden was ik voor mijn werk in de buurt van eindhoven dus ik dacht laat ik maar weer eens een bezoek brengen aan Eindhoven prive. Een aantal jaar geleden kwam ik hier geregeld. Eenmaal binnnen werd ik ontvangen door de gastvrouw en stelde de dames zich voor. Debby blinkte uit, dus mijn keus was al gevallen. Deze dame heb ik eerder ook al eens rond zien lopen bij Eindhoven prive maar dit was al een aantal jaar eerder, nu was mijn keus dus makkelijk.
  Het financiele gedeelte hadden we afgerond en toen zijn we naar boven gegaan, ik had een uur genomen met het luxe bad.
  Ik zal niet in details treden maar eigenlijk vond ik het maar gewoon bagger en had ik er veel meer van verwacht..
  Pijpen en neuken was matig, Bij het neuken had ze steeds pijn al leek het meer op aanstellerij, meehijgen en kreunen kwam ook niet echt realistisch over. In de Separe vroeg ik of ze ook deed zoenen, ze zei ja, Maar boven bleef het bij een kus op de mond. het is net was ''JustWait'' zegt... LAZY GIRL! die je geld op zuigt. je kan zeker merken dat het een prof is die de routine er goed in heeft zitten. jammer.. voor mij zeker geen herhalingsgevaar
  Verder is het wel een zeer mooi privehuis, volgende keer toch maar een andere dame.
  almighty-dean heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel :
  Live your day like there is no tomorrow

 13. #13
  Komt hier best vaak bazookajoe's schermafbeelding
  Geregistreerd
  22-07-05
  Actieve recensies
  69
  Berichten
  461

  Standaard Re: Eindhoven, Mecklenburgstraat 19, Eindhoven Privé, Debby (Ind)

  Als ik het goed gehoord heb is Debby gestopt niet dat dit een enorm verlies wat mij betreft.
  “I believe that sex is one of the most beautiful, natural, wholesome things that money can buy.” - Steve Martin

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  
ALLEEN VOOR LEDEDEN

Hoe ziet deze dame eruit?

Hoe kan ik haar boeken?

In de DVP gids kan je haar foto’s, video’s, contact informatie en websitelinks vinden!

Maak GRATIS een Hookers account aan!