Onderstaande link verwijst naar de diverse kamers.

Plattegrond Hardebollstraat

Plattegrond Zandpad

George heeft nu ook een interactief kaartje met foto's van het Zandpad op zijn website:

http://www.amsterdam-red-light-distr...m/Utrecht.html

Alfabetische volgorde.

Binnenlandse ervaringen kun je onder Utrecht de Alfabetische Volgorde openen door op te klikken. Met behulp van dit venster kun je vrij gemakkelijk op plaatsnaam of bootnummer een gewenst onderwerp van een dame naar keuze openen en lezen.

Na plaatsnaam of boot/kamer-nr. komt naam Club of dame. Achter naam dame staat (tussen haakjes) soms een waardering: dat is de gemiddelde waardering van alle recencenten over de dame in kwestie, alléén van nieuwe recensies over de betreffende dame.

Zp info/prijzen.

Aan de ene kant heb je woonboten aan de Vecht met loopplankjes richting de boten. Aan de andere kant heb je parkeerhavens. Kortom.. je rijdt rondjes en als je wat lekkers ziet, zet je de auto in een parkeerhaven neer en wandel je richting dame. Natuurlijk kun je ook gelijk je auto parkeren en langs het water op je gemak alles bestuderen. Enkel bij mooi weer kent wandelen een probleem: je ziet geen reet .. door schittering zon in de ruiten. De ramen kijken uit op het oosten, dus na de middag staat de zon aan de andere kant van de bootjes.

Ondanks dat het Zandpad 24 uur per dag te bezoeken is, kun je beter rekening houden met rustige en drukke momenten. De meeste dames huren kamer 12 uur, maar ook 24/7. Dames kunnen werken van 09.00 tot 21.00 uur overdag (o) en van 21.00 uur tot 09.00 uur avond (a). Let op: in het weekend en door onderverhuur kunnen er ook weer andere dames zitten.

Praktijk leert dat 's ochtends het pas echt begint te leven vanaf 11.00 tot 20.00 uur. 's avonds zijn de meeste dames er vanaf 21.00 uur tot 0.300 uur. Dat zijn de drukke tijden. Rustige avonden zijn Ma/Di. Donderdagavond is betaaldag kamerhuur, dus als je extra service wil voor weinig geld is dat de avond om te scoren, gewoon eentje uitzoeken die al een tijdje geen klant heeft gehad!

Tarieven zijn:

± 15-20 min p+n € 50
± 30-45 min p+n € 100
Trio: dubbele prijs 1 dame
Anaal: (extra) € 30
Toys: (extra) € 25
SM: ± 30/60 min € 100 / 200


Let op: Dit zijn standaard tarieven ! (over de prijs is altijd te onderhandelen )
Landelijke indicatie prijzen vind je bij Regels & FAQ´S / Wat zijn de prijzen bij de dames

Zp Routebeschrijving

Auto
Met auto vanuit Den Haag / Arnhem: Je rijdt op de A12 richting Utrecht en neemt de afslag richting Hilversum/ Utrecht-Noord. Let op: niet de A28 richting Amersfoort volgen, maar voeg in naar de links liggende snelweg A27 richting Hilversum. Dan neem je de 2e afslag (Maarssen / Utrecht Noord ringweg N230). Aan het eind van deze afslag ga je rechts langs het tuincentrum Overvecht. Daarna na de BP op de grote rotonde links (richting ziekenhuis Mesos locatie overvecht). Dan alsmaar rechtdoor tot je aan de linkerkant van de weg een TEXACO tankstation ziet. Even voor de Texaco en dus voor je de brug over gaat is een afslag naar rechts. Sla deze in en voila...

Met auto vanuit Amsterdam/ Den Bosch: Je rijdt op de A2 richting Utrecht en neem de afslag Maarssen(broek) / Utrecht-Noord ringweg N230. Ringweg blijven vervolgen tot 2e rotonde. Aangekomen bij de 2e rotonde ga direct rechts( richting ziekenhuis Overvecht). Dan alsmaar rechtdoor tot je aan de linkerkant van de weg de TEXACO tankstation ziet. Even voor de Texaco pomp en dus voor je de brug over gaat is een afslag naar rechts. Sla deze in en links-rechts heb je het Zandpad...Voor navigatie Zandpad: Einsteindreef 11 3563AX Utrecht.........

Openbaar Vervoer
Met bus, vanaf CS Utrecht/ HC:Lijn 6: van Zuilen naar CS (via Overvecht N) of Lijn 1: van Lunetten NS naar Overvecht) Uitstappen op halte Paranádreef/ Ziekenhuis Overvecht, direct uit de bus naar links naar het kruispunt lopen en dan naar rechts. Je ziet het Tankstation Texaco dan al liggen en je kan 't niet missen. Doorlopen tot aan Texaco, links rechts van de Marnixbrug heb je het Zandpad.

Let als je laat bent wel op de tijd dat de bus terug gaat... Kijk voor vertrek- en aankomsttijden bus op: GVU en klik op reisinformatie en vervolgens op dienstregeling en selecteer een lijn.

Met dank aan Joefoxxx, Monty, Wimwim, W8er e.v.a.

Tippelzone routebeschrijving

Tippelzone op de Europalaan is het gemakkelijkst te vinden, als je van buiten Utrecht stad komt, door op de A12 te rijden tussen de kruispunten Oudenrijn (A2) en Lunetten (A27) .

Vanuit richting Arnhem
Op de A12 neem afslag 17, (woonboulevard / IKEA) onderaan afrit rechts af, Europalaan oprijden en bij de 1e rotonde rechtdoor weg vervolgen. Direct na deze rotonde kun je weer rechts naar de PRAXIS, daar aan je rechterzijde is de tippelzone.

Vanuit richting Den Haag
Op de A12 neem afslag 17, (woonboulevard / IKEA) onderaan afrit links af, Europalaan oprijden, onder de A12 doorrijden en bij de 1e rotonde rechtdoor weg vervolgen. Direct na deze rotonde kun je weer rechts naar de PRAXIS, daar aan je rechterzijde is de tippelzone.

Het is dus een parallel-weg van de Europalaan. Je kunt helemaal veilig rond rijden op dit industrieterrein, discrete afwerkplekken zijn aan de achterzijde bij het Merwedekanaal.
Voor navigatie: Europalaan 34, 3526 KS Utrecht

Ikoontjes
De betekenis van de ikoontjes bij een bericht:

Duimpje-omhoog = Verschillende positieve beoordelingen
Duimpje-omlaag = Verschillende negatieve beoordelingen
Lachebek smiley = Een positieve ervaring
Vraagtekentje = Gemengd positieve en negatieve ervaringen
Droevige smiley = Een negatieve ervaring

Bij toevoeging van een bericht aan een onderwerp zal
de moderator altijd checken of het ikoontje nog juist is.
Zo kan een twijfelgeval omslaan in een , of een als er voldoende recensie formulieren ingediend worden.


Bij het openen van een nieuwe topic over een dame, gaat het als volgt...

Invullen van het recensieformulier op correcte wijze....

Locatie:
invullen bv :

Utrecht

Adres invullen bv:

Zandpad

kamernummer/pandnummer (hokje naast adres)
invullen bv:

160-4

Naam invullen bv:

Miep

Dit is de enigste manier om de recensie correct online te krijgen zonder allerlei dubbele straatnamen of onbekende adressen.......succes


Opmerking
Indien een lid teveel berichten over één zelfde dame plaatst, kunnen deze verwijderd worden (oudste eerst).

Als je een onderwerp geopend hebt en je ziet links bovenaan betekent dat meestal dat een dame vertrokken is. In het laatste bericht wordt meestal aangegeven waarom het onderwerp gesloten is.

Tref je een dame waarvan het onderwerp gesloten is toch weer aan, stuur dan even een privé-bericht naar de moderator, dan wordt het onderwerp weer geopend.